Työvoimapalveluiden järjestäminen kunnassa 1.1.2025 alkaen

1.1.2025 alkaen järjestämme työvoimapalvelut omassa kunnassa ja muodostamme yhdessä muiden Kainuun kuntien ja Koillismaan kahden kunnan (Kuusamo, Taivalkoski) kanssa Kainuu-Koillismaan työllisyysalueen.

Uudistuksen jälkeen Puolangan kunta vastaa henkilö- ja yritysasiakkaiden TE-palveluista. Kunta myös jatkossa järjestää yrityspalvelut, sekä uudistuksen myötä vahvistaa niitä. Kunta tiedottaa myöhemmin TE-palveluiden yhteystiedoista. TE-palveluiden käynti- ja postiosoite tulee olemaan Puolangan kunnan kunnantalolla, Maaherrankatu 7, 89200 Puolanka.

Mitä muutos tarkoittaa?

Jos olet jo TE-palvelujen asiakas, sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä, vaikka palveluntarjoaja vaihtuu vuoden vaihteessa. Tiedotamme mahdollisista muutoksista tällä
sivustolla ja otamme sinuun yhteyttä tarvittaessa myös henkilökohtaisesti.

Töitä tai työntekijöitä hakiessasi sinun tulee kirjautua aina Työmarkkinatorille, joka toimii töiden ja tekijöiden kohtaamispaikkana. Työmarkkinatorilta löydät työelämään liittyvää tietoa, palveluita ja avoimia työpaikkoja. Kun kirjaudut Työmarkkinatorille, pääset luomaan esimerkiksi työnhakuprofiilin tai työpaikkailmoituksen. Työmarkkinatorilta löydät myös kattavasti ohjeita asiointia varten.

Lisätietoa

Kainuu-Koillismaan työllisyysalueen työllisyyspäällikkö
Milla Tikkanen, milla.tikkanen@kajaani.fi
044 421 4049