Liikuntapaikat sisällä

Puolangalla on tarjolla on laaja valikoima liikuntapaikkoja niin sisällä kuin ulkonakin. Alla tietoja sisäliikuntapaikoistamme.

Puolangan liikuntahalli

Syyskuussa 2022 Puolankajärven koulun pihapiiriin valmistunut uusi liikuntahalli tarjoaa hyvät puitteet sisäliikuntaharrasteisiin.

  • kuntosali
  • liikuntahalli: salibandy, lentopallo, sulkapallo, koripallo, tennis, kiipeilyseinä
  • ryhmäliikuntatila
  • pikajuoksurata (3 rataa, 30m)

Osoite: Koulukatu 2, 89200 Puolanka

Lisätietoa Puolangan liikuntahallista löytyy tästä linkistä (PDF).

Liikuntasalin käyttövuorojen hakeminen

Liikuntahallin käyttövuorojen hakeminen päättyy vuosittain 31.8. Tulosta ja täytä alla oleva käyttövuorohakemus ja palaute se kunnanviraston postilaatikkoon tai asiakaspalvelupisteeseen. Hakemuksen voi myös postittaa osoitteeseen Puolangan kunta, Maaherrankatu 7, 89200 Puolanka.

Lisätietoja liikuntasalin käyttövuorojen hakemisesta liikuntaneuvojalta. Vuorot haettavissa 06.00 – 22.00 väliselle ajalle.

Honka Areena

Tammikuussa 2022 Puolangan hiihtokeskukseen valmistunut Honka-Areena tarjoaa jääkiekon ja luistelun ystäville katetun jääareenan. Honka Areena on ns. luonnonjäähalli eli katettu luonnonjää ilman jäädytyskoneistoa. Lisätietoja jääkiekkotoiminnasta Puolangan Ryhdin jääkiekkojaostolta.

Sulan maan aikana Honka-Areenalla on mahdollista järjestää monenlaisia tapahtumia. Honka-Areenalta löytyy verkko, jonka korkeutta voi säädellä haluammalleen korkeudelle eli katetussa tilassa on mahdollista pelata tennistä, sulkapalloa tai lentopalloa.

Osoite: Honkavaarantie 5, 89200 Puolanka