Palvelumaksut

Puolangan kunnankirjaston aineiston käyttö kirjastossa, varaukset kirjaston omaan aineistoon sekä lainaaminen on maksutonta.

Tältä sivulta löydät tietoa kirjaston maksullisista palveluista.

Kirjastokortin uusiminen

Ensimmäinen kortti on ilmainen, mutta kadonneen kortin tilalle annettu uusi kirjastokortti on maksullinen.

  • kirjastokortin uusiminen 3 €

Kirjastokortin uusiminen maksetaan kirjaston asiakaspalvelupisteelle, kunnan asiakaspalvelupisteelle tai verkkokaupassa.

Aineiston varausmaksut

Varauksen jättäminen Puolangan kirjaston omaan aineistoon on maksutonta. Saat ilmoituksen tekstiviestinä tai postitse, kun aineisto odottaa sinua kirjastossa.

  • Korvaus noutamattomasta varauksesta 1 €

Ilmoitusmaksu maksetaan kirjaston asiakaspalvelupisteelle, kunnan asiakaspalvelupisteelle tai verkkokaupassa.

Seutu- ja kaukolainausmaksut

Seutu- ja kaukolainauspalvelu on kirjastojen välistä lainaustoimintaa, jossa kirjastot lainaavat aineistoja toisilleen ja välittävät niitä edelleen asiakkailleen

Seutulainaus mahdollistaa lainaamaan muiden Kainuun kuntien kirjastoissa olevaa materiaalia Puolangan kirjastoon toimitettuna.

  • seutulainaus  3,00 €
  • korvaus noutamattomasta varauksesta 1 €

Kaukolainauspalveluna Puolangan kirjasto tilaa pyynnöstäsi aineistoa muualta Suomesta, jos sitä ei Puolangan kirjastosta tai muista Kainuun kirjastoista löydy.

  • kotimaasta: lähettäjäkirjaston maksu tai vähintään 5,00 €
  • ulkomailta: lähettäjäkirjaston maksu tai vähintään 5,00 €

Seutu- ja kaukolainausmaksut maksetaan kirjaston asiakaspalvelupisteelle, kunnan asiakaspalvelupisteelle tai verkkokaupassa.

Tulostuspalvelut

Kirjaston henkilökunnan tulostaessa asiakkaan pyytämää materiaalia, palvelusta perittävät maksut määräytyvät Puolangan kunnan hinnaston mukaan.

Tulostuspalvelut maksetaan kirjaston asiakaspalvelupisteelle, kunnan asiakaspalvelupisteelle tai verkkokaupassa.

Puolangan kunnankirjaston tiloissa on mahdollisuus tulostaa ja skannata myös itsepalveluna. Palvelun käyttö ei edellytä kirjastokorttia. Lue lisää Puolangan Print in City -palvelusta täältä.

Kirjasto näyttelytilana

Kirjasto näyttelytilana on maksuton. Näytteilleasettaja vastaa näyttelyn kuljetus- ja vakuutusmaksuista ja muista maksuista.

Puolangan kuntakirjaston Asiakasmaksujen hinnat