Maatalouden investointituet

ELY-keskukset myöntävät tukia maatilojen investointeihin ja toiminnan kehittämiseen. Investointitukien avulla pyritään kehittämään ja tukemaan maatilojen rakennetta ja kilpailukykyä.

Maatalouden investointituen tukikohteita ovat  sukupolven- ja omistajanvaihdokset, tuotannolliset investoinnit ja ei-tuotannolliset investoinnit.

Lisätietoa maatilojen investointituista löydät täältä

Maatalouden investointitukia voi hakea jatkuvasti. Investoinnin alustavaan suunnitteluun ja tilan kehittämiseen voi käyttää esimerkiksi Kainuun ELY-keskuksen asiantuntijaa. Maatalouden investointien alustavaan suunnitteluun voit hyödyntää myös Ruokaviraston Neuvo 2020 -neuvontaa.

Lisätietoa Neuvo 2020-tuesta löydät täältä

Lisätietoa maatalouden investointien rahoituksesta

Kainuun ELY
Heikkinen Eeva, yritysasiantuntija
puh. 0295 023 539
sähköposti eeva.heikkinen(at)ely-keskus.fi

Neuvo 2020 -palvelu

Neuvo 2020 -neuvonta tarjoaa tilallesi laadukasta neuvontaa useista aihealueista. Neuvonta on edullista, sillä maksat vain arvonlisäveron osuuden neuvonnan kokonaiskustannuksista.

Voit hakea tilasi tarpeisiin sopivan tilaneuvojan Ruokaviraston ylläpitämästä tilaneuvojarekisteristä.

Lisätietoa Maatilojen Neuvo 2020 -palvelusta löydät täältä

Neuvo 2020 -palvelun tilaneuvojarekisteri

Yhteystiedot ja ohjeet turvasähköpostin lähettämiseen

Suosittelemme asiakirjojen lähettämistä maataloustoimistojen yhteiseen sähköpostiosoitteeseen , jotta ne ehditään käsitellä ajoissa työntekijöiden loma-ajoista ja vapaapäivistä riippumatta. Tavoitat kaikki toimipaikkamme myös sähköpostitse osoitteessa

Henkilötietoja ja salassa pidettävää tietoa sisältävät asiakirjat ja lomakkeet kannattaa lähettää ym. sähköpostiosoitteeseemme  tietoturvallisesti turvasähköpostipalvelun kautta. Lue ohjeet turvasähköpostin lähettämisestä ja vastaanottamisesta täältä.