Majoituspalvelut yhteystietoja

Alla on listattu Puolangan kirkonkylällä, Paljakan matkailukeskuksessa ja kylissä tarjolla olevien majoituspalveluyritysten yhteystietoja.

Sivustolta löydät linkit yrityksen omalle verkkosivulle tai sosiaaliseen mediaan että linkin Google Maps -karttaan, jossa näet ko.  yrityksen sijainnin ja ajoajan sekä Puolangan kirkonkylälle että Paljakan matkailukeskukseen.

Puolangan kirkonkylällä

Pororajan majoitus

Huonemajoitusta, caravan-alue ja kahvila Puolangan kirkonkylällä. Omakotitalon huoneiden yhteiskäytössä keittiö ja saunatilat. Tutustu www.pororajanmajoitus.fi

Puolanka Camping

Majoitusta paritalossa ja saunallisissa mökeissä. Kesäisin käytössä ovat leirintäalue teltta-, matkailuauto- tai -vaunumajoitusta varten. Sijainti aivan Puolangan keskustan tuntumassa ja kaikki tärkeät palvelut löytyvät noin kilometrin säteeltä. Tutustu www.puolankacamping.fi

Ajoaika kirkonkylälle noin 5 min ja Paljakkaan noin 30 min

Paljakan matkailukeskuksessa

Karhunpesät

Karhunpesä -lomahuoneistot ovat Paljakan matkailukeskuksen upeimmalla paikalla sijaitsevia suuria lomahuoneistoja (135 m2), jotka soveltuvat isoillekin ryhmille lomailuun tai vaikka kokouksen pitopaikaksi. Rinteet ja kaikki muut alueen palvelut ovat näköetäisyydellä. Tutustu www.paljakkavillas.fi/karhunpesät ja www.paljakka.fi / Karhunpesä

Ajoaika kirkonkylälle noin 30 min.

Kotipaljakka

Kotipaljakan saunalliset rivitalohuoneistot sijaitsevat Paljakan matkailukeskuksessa. Kaikissa huoneistossa on yhdistetty olohuone ja keittiö, sauna ja terassi. Tutustu www.kotipaljakka.fi ja www.paljakka.fi / Kotipaljakka.

Ajomatkaa kirkonkylälle noin 30 min.

Lake Resort Paljakka

Lake Resort Paljakan uudet, modernit ja valoisat maisemamökit sijaitsevat järven rannalla aivan Paljakan matkailukeskuksen ytimessä ja tarjoavat unohtumattoman majoituselämyksen. Tutustu www.lakeresortpaljakka.fi ja www.paljakka.fi / Lake Resort Paljakka.

Ajoaika kirkonkylälle noin 30 min.

Nature Point Paljakka

Ulkomaisia matkailijoit palveleva luontomatkailuyritys. Tutustu www.naturepoint.fi

Ajoaika kirkonkylälle noin 30 min ja Paljakan matkailukeskukseen noin 10 min.

Paljakan Loma-asunnot

Saunallinen Tassutupa -mökki sijaitsee Paljakan matkailukeskuksessa, noin 1 km päässä ydinalueen palveluista. Mökin lähellä on kaunis Tassulampi ja sen hiekkaranta. Tutustu www.paljakanloma-asunnot.fi ja www.paljakka.fi / Paljakan loma-asunnot.

Ajoaika kirkonkylälle noin 30 min

Paljakan Rantamökit ja -loma-asunnot

Saunalliset lomahuoneistot sijaitsevat noin 1 km päässä ydinalueen palveluista.  Uimaranta pihapiirissä, kelkkauralle pääsee pihasta. Ladulle 50m, rinteisiin 1 km. Tutustu www.frostcone.fi ja www.paljakka.fi / Paljakan Rantamökit ja -loma-asunnot.

Ajoaika kirkonkylälle noin 30 min.

Paljakka Mökit

Paljakka Mökiltä löytyy paljon erikokoisia loma-asuntoja. Kaikissa on oma sauna, täydellinen keittiö ja hyvä sijainti. Kaikissa huoneistossa on myös takka ja joissakin oma kota pihalla tai uimapaikka. Tutustu www.paljakkamokit.fi ja www.paljakka.fi / Paljakka Mökit.

Ajoaika kirkonkylälle noin 30 min

Paljakka Villas

Paljakka Skivillas lomahuoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla Paljakan matkailukeskuksessa. Huoneistoista on upea näkymä vaaralle, Louhijoelle, Kalastuspuistoon ja rinteisiin. Tutustu www.paljakkavillas.fi/skivillas  ja www.paljakka.fi / Paljakka Villas

Ajoaika kirkonkylälle noin 30 min.

Puolangan kylissä

Askan Erämajat

Askan Erämajat tarjoaa kestävän kehityksen matkailupalveluja ympäri vuoden, lomanviettoa ja yöpymisiä erämaiden laidalla historiallisen Askan kylän tuntumassa kirkasvetisen Valkeaisenjärven rannalla. Lomahuoneistoissa majoittumisen  lisäksi majoitusvaihtoehtoina tarjolla edullinen patjamajoitukseen koulurakennuksen saleissa sekä telttapaikkoja. Tutustu www.aska.fi

Ajoaika kirkonkylälle noin 20 min ja Paljakkaan noin 45 min.

Auhon lomaranta

Auhon Lomaranta on vapaa-ajankohde Auhojärven rannalla. Lomarannasta löytyy tiloja monenkokoiseen tarpeeseen, aina 4-40 hengelle ja kohde on vuokrattavissa joko kokonaan tai pienemmissä osissa.  Tutustu www.asuntojamokki.fi

Ajoaika kirkonkylälle noin 15 min ja Paljakkaan noin 40 min.

B&B Aittoranta

Vanhan ajan tunnelmaa huokuva majatalo. Kodinomaista aamiaismajoitusta vanhalla kyläkoululla ympäri vuoden. Rantasauna,  talvella avanto. Tilauksesta myös ruokailut. Tutustu www.aittoranta.fi.

Ajoaika kirkonkylälle noin 15 min ja Paljakkaan noin 40 min.

Kuikan tila

Kuikan tila tarjoaa B&B-majoitusta ja erilaisia kursseja. Sijainti Somerjärven rannalla, ajoaika kirkonkylälle noin 30 min ja Paljakkaan noin 20 min. Tutustu Kuikan tilan Facebook-sivuilla.