Puolangan kunta hakee toimeen työnjohtajaa

7.11.2023

Puolangan kunta hakee toimeen

TYÖNJOHTAJAA

Oletko organisointitaitoinen, omaatko yrittäjämäisen asenteen ja tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen? Mikäli olet työotteeltasi pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen, saatat olla etsimämme työnjohtaja Puolangan tekniselle osastolle. Hae mukaan tekevään, rentoon ja ammattitaitoiseen porukkaamme!

Vastuullinen toiminta ja vahva työntekemisen kulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Puolangan kunnassa. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu meihin: www.puolanka.fi.

Työnjohtajan tehtävässä toimit noin 10 hengen huoltotiimin esimiehenä. Työssäsi tulet toimimaan aktiivisesti mm. teknisenä tukena asentajille, suunnittelet resursseja ja johdat asentajien työtä. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeeseen. Aikataulutuksen lisäksi toimenkuvaasi kuuluu raportointi, laskutus, sekä pienessä määrin urakkalaskenta ja kiinteistön isännöintiin liittyviä tehtäviä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus myös vaativampiin työtehtäviin, aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi huomioiden.

Osaaminen ja kokemus kiinteistöhuollon, sekä vesi- ja lämpöalan työtehtävistä, kokemus projektien eteenpäin viemisestä sekä halu tehdä toimivaa esimiestyötä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja sekä rakennus-, vesi- tai kiinteistöhuollon koulutusta (insinööri/teknikko tai muutoin hankittu riittävä ammattitaito), mutta ennen kaikkea toivomme sinulta kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta!

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä Puolangan kunnan työterveyshuollon antama lääkärintodistus 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä. B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta edellytetään.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme päätöksen soveltuvan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään viimeistään 26.11.2023 klo 23.59 mennessä jättämällä hakemuksesi www.kuntarekry.fi.

Jaa uutinen