Kunnantalon remontti 10.6. alkaen ja kirjaston kattoremontti viikolla 22

21.5.2024

Kunnantalon remontti 10.6. alkaen ja kirjaston kattoremontti viikolla 22

Kunnantaloa aletaan remontoida maanantaina 10. kesäkuuta. Remontti on osa kunnantalon ylläpitotöitä ja sen tarkoituksena on parantaa tilojen viihtyisyyttä ja toimivuutta.

Remontin vaikutukset asiakaspalveluun

Remontin aikana asiakaspalvelussa saattaa esiintyä viivästyksiä ja häiriöitä. Toivomme, että asiakkaat varaavat mahdollisuuksien mukaan aikaa asioidensa hoitamiseen. Remontin tuomista haasteista huolimatta asiakaspalvelu säilyy kunnantalolla koko remontin ajan.

Meluhaitat iltaisin

Remonttitöitä tehdään myös iltaisin, mikä saattaa aiheuttaa meluhaittoja erityisesti kunnantalon valtuustosalia käytettäessä. Pyydämme kaikkia salin käyttäjiä huomioimaan tämän mahdollisen häiriön tilaisuuksia suunnitellessaan.

Häiriöiden arvioitu kesto

Remontin arvioitu kesto on viikko, jonka jälkeen asiat vielä hakevat paikkaansa toisen viikon. Teemme kaikkemme, että työt valmistuvat aikataulussa ja että haitat asiakkaillemme jäävät mahdollisimman vähäisiksi.

Kirjaston kattoremontti

Puolangan kunnan kirjaston kattoremontti alkaa viikolla 22 ja kestää arviolta kaksi viikkoa. Kirjasto on alustavasti auki normaalisti, mutta sisäalueita voidaan joutua rajaamaan. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan tämän ja pahoittelemme mahdollisia häiriöitä.

Pahoittelemme remonttien aiheuttamaa vaivaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne.

Jaa uutinen