Ohjelmapalvelut yhteystietoja

Alla on listattu Puolangan kunnan alueella matkailun aktiviteetteja ja ohjelmapalveluja tarjoavia yrityksiä.

Sivustolta löydät linkit sekä yrityksen omalle verkkosivulle tai sosiaaliseen mediaan että linkin Google Maps -karttaan, jossa näet ko. ýrityksen sijainnin ja ajoajan sekä Puolangan kirkonkylälle että Paljakan matkailukeskukseen.

Paljakan matkailukeskuksessa

Kelkkavuokraamo Safarisuomi

Moottorikelkkavuokraamo toimittaa kelkkoja sopimuksesta myös toisille paikkakunnille. Tutustu www.safarisuomi.fi ja www.paljakka.fi / Safarisuomi.

Ajoaika kirkonkylältä noin 30 min.

Paljakka Villas Minigolf

Paljakan minigolf rata sijaitsee Paljakka Villas huoneistojen välittömässä läheisyydessä. Tutustu www.paljakkavillas.fi / Paljakka minigolf ja www.paljakka.fi / Paljakka Villas Minigolf.

Ajoaika kirkonkylältä noin 30 min.

Safarisuomi safaris

Talvella mm. moottorikelkkasafarit, pilkki-iglu, eFatbike-pyöräretkiä, saunapiha, avantouinti, paljuvuokraus. Kesällä mm. eFatbike-pyöräretket, SUP-laudat, vesijetit, mönkijät, saunapiha, paljuvuokraus, kalastusvälineiden vuokraus. Tutustu www.safarissuomi.fi ja www.paljakka.fi / Suomisafaris.

Kesällä palvelupiste Villas kesäravintola ja talvella Safarisuomi safaritalo. Ajoaika kirkonkylältä noin 30 min

Saunapiha

Lake Resort Paljakan Saunapihalta löytyy erilaisia saunoja moneen makuun, iso lämmin palju sekä kota jopa 30 henkilön tilaisuuksien järjestämiseen sisällä. Saunapihan 200 m2 terassille voidaan järjestää myös isompi tilaisuus. Tutustu www.lakeresortpaljakka.fi ja www.paljakka.fi / Saunapiha.

Ajoaika kirkonkylältä non 30 min.

Snow Huskies

Kesällä mm. huskytarhavierailuja ja huskypatikointia. Talvella tarhavierailuja ja huskisafareja. Tutustu www.snowhuskies.com ja www.paljakka.fi / Snowhuskies

Ajoaika kirkonkylältä noin 30 min.